Tallinnas toimuvat finantskonverentsi saab jälgida otseülekandena

Postitatud:

13.12.2013

Täna toimub Tallinnas kõrgetasemeline konverents, kus  arutatakse Põhja- ja Baltimaade finantsturgude lõimumise ja piiriülese koostöö üle. Konverentsi on kõigil huvilistel võimalik jälgida otseülekandena konverentsi kodulehel: http://www.imf.org/external/np/seminars/eng/2013/estonia/index.htm

Kaheksa Balti- ja Põhjamaade riigi (Eesti, Island, Leedu, Läti, Norra, Rootsi, Soome, Taani) finantssektorid on väga tihedalt seotud. Finantssektori tegevus on koondunud ümber paari suure panga, kes peavad kohanduma muutuvate üleilmse ja Euroopa finantssektori nõuetega, mis mõjutavad nii nende seadusandlust, järelevalvet kui ka kriisiohjet.

Ühepäevane konverents „Nordic-Baltic Financial Linkages and Challenges” toimub kolmes osas koos paneelaruteluga, mis lubavad põhjalikult peatuda nimetatud võtmeteemadel. Konverentsi töökeel on inglise keel.

Konverentsil osaleb enam kui 200 poliitikakujundajat, Põhja- ja Baltimaade pangajuhti, teadlast ja meedia esindajat. Lisateavet nii konverentsi teemade kohta kui ka täpsema ajakava leiab konverentsi kodulehelt.

Konverentsi korraldavad Eesti Pank, Riksbank ja Rahvusvaheline Valuutafond, osavõtt on kutsetega.

Lisateave:
Ingrid Mitt
Avalike suhete allosakond
Eesti Pank
Tel: +372 668 0965
E-post: [email protected]
Meediapäringud: [email protected]