AVALIK LOENG: Christine Lagarde „Rahapoliitika euroalal“

Seminarid

04

november2022

11:30 - 12:30

Pilt

Euroopa Keskpanga president Christine Lagarde peab 4. novembril kell 11.30 Eesti Panga Iseseisvussaalis loengu teemal „Rahapoliitika euroalal“ („Monetary Policy in the Euro Area”). Üritus on osa prof Ragnar Nurksele pühendatud Eesti Panga loengusarjast. Loeng on inglise keeles.

Loengust osavõtmine

Avalikku loengut on võimalik vaadata ja kuulata Eesti Panga veebilehelt siinsamas ürituse lehel. Samuti saab üritust otseülekandena jälgida Eesti Panga Facebook lehel ja Youtube'i kanalil.

NB! Kohapeal osalemine on kutsetega.

Info ajakirjanikele

Ajakirjanikud on oodatud sündmust kajastama. Oma osalemissoovist tuleks märku anda hiljemalt 3. novembri õhtuks aadressil [email protected], kuhu tuleks lisada nii väljaande kui ajakirjaniku nimi ja kontaktid. Sisse pääsevad vaid ajakirjanikud, kes on ennast eelnevalt registreerinud. Üritusele tulles peab kaasa võtma isikut tõendava dokumendi.

NB! Pärast loengut president Lagarde eraldi intervjuusid ei anna.

Professor Ragnar Nurksele pühendatud loengusarjast

Professor Ragnar Nurkse oli Eesti päritolu majandusteadlane, kes saavutas üleilmse tuntuse 1940. ja 1950. aastail. Tema uurimused on pakkunud väärtuslikku teavet, õppetunde ning reegleid rahapoliitikaga seotud teemade, rahvusvahelise kaubanduse, rahvusvahelise poliitika koordineerimise ning arenguökonoomika kohta.

Eesti Pank alustas professor Ragnar Nurksele pühendatud loengusarjaga 2007. aastal.