Eesti Pank kutsub kuulama loengut Põhjamaade pangandusest

Postitatud:

26.05.2015

Kolmapäeval, 27. mail kell 11 toimub Eesti Panga muuseumis avalik loeng „Põhjamaade pangad ja riskid Eesti finantsstabiilsusele“.

Loengus räägib Eesti Panga finantsstabiilsuse osakonna ökonomist Mari Tamm Põhjamaade panganduse struktuurist ja eripärast, Põhjamaade pangagruppide rollist siinsete tütarettevõtete ja filiaalide tegevuses ning Eesti finantssektori riskidest.

Loeng põhineb keskpanga Finantsstabiilsuse Ülevaatel 1/2015.

Loeng algab kell 11 Eesti Panga muuseumi pressiruumis (Estonia pst 11) ja koos küsimuste-vastuste esitamisega kestab see kuni tunni.

Palume kõigil huvilistel loengule registreeruda hiljemalt kolmapäeval kella 10.30ks e-kirja teel [email protected] või telefonil 6680 760.

Muuseumi külastamine ja loengutest osavõtt on tasuta. Avatud on muuseumi pood.


Loeng toimub Eesti Panga muuseumi avalike loengute sarja raames, mille eesmärgiks on anda huvilistele ülevaade Eesti Panga hinnangutest majandusolukorrale ja tutvustatakse erinevaid keskpanga põhiülesannetega seotud teemasid. Loenguid on oodatud kuulama kõik inimesed, kes tunnevad huvi majandusteemade ja keskpanga tegevuste vastu.

Eesti Panga muuseumi väljapanek tutvustab Eesti raha ja keskpanga ajalugu ning Eesti Panga kui euroala keskpanga ülesandeid. Samuti selgitab väljapanek rahapoliitika teostamist ning tutvustab majandusprotsesside vahelisi seoseid ja nende vastastikuseid mõjusid.

Vaata loengute kohta täpsemalt

Lisateave:
Eesti Panga muuseum
Tel: 668 0760
E-post: [email protected]

Lisateave:
Ingrid Mitt
Avalike suhete allosakond
Eesti Pank
Tel: 668 0965, 512 6843
E-post: [email protected]
Meediapäringud: [email protected]